Топ продукти

Връщане и замяна

Клиент, който е потребител по смисъла на Закона за защита на потребителите, има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор за покупка на стока през е-магазина, като върне стоката в срок от 14 (четиринадесет) работни дни, считано от датата на получаването и. Същото важи при положение, че желаете да се възползвате от опцията за замяна на закупен от Вас продукт с друг от сайта. Стоката, която връщате към нас , трябва да да отговаря на следните изисквания по закон:
 
 
Всички продукти трябва да бъдат върнати в напълно търговски вид, като не трябва да има износване или повреда. По върнатите стоки не трябва да има следи от употреба, оригиналната опаковка на производителя не трябва да бъде нарушена, разкъсана, разлепена или увредена по друг начин.Имате право да тествате закупения продукт и да се уверите, че ви харесва, но сте задължени да го запасите в безупречно състояние и вид. 
Върнатите продукти трябва да бъдат задължително придружени с всички получени към тях гаранционни карти, ръководства за употреба, товарителница (по възможност).
 

 
На връщане НЕ подлежат: 

* Стоки, които са променени, повредени или имат белези от употреба
* GPS навигации от марката TomTom, Becker или Garmin, на които вече е направена регистрация..
* Специализирана техника, която е била доставена с поръчка специално за клиента - морски GPS, GPS навигация за мотоциклет, сонар)
* Всякакъв вид слушалки, които се поставят в ушния канал
* Специални поръчки - поръчка за стока, която не е налична в склада, и ще бъде заявена специално по желание на клиента - специализирани мултимедийни системи, аудио плеъри, хендсфри системи и др.
* Суми за услуги - ремонт, инсталация, закупуване на допълнителни карти и софтуер.
* Транспортни разходи, такси при заплащане и наложен платеж.
* Стоки, които не са в оригиналната си опаковка или липсват части от нея, както и наранен или изтрит сериен номер, или гаранционен стикер.
* Стока с нарушен търговски вид и следи от употреба - драскотини, зацапване, износване.
* Продукти с изменена операционна система, инсталирани приложения или други намеси по софтуера.
 

 
Ако желаете да изпратите към нас устройство, за което да възстановим заплатената от Вас сума, е необходимо да ни го изпратите с БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ НА АРТИКУЛ. Принтирайте я, попълнете я и я приложете към пратката. 

Ако желаете да изпратите към нас устройство, за да го заменим с друго желано от Вас, моля изпратете го към нас, придружено с бележка, на която сте написали с кой модел желаете да извършим замяната. 
 
Моля, изпращайте устройствата към нас добре опаковани с ненарушен търговски вид на устройството или опаковката му с куриер до нашия адрес: Пловдив, бул. "Пещерско шосе" 149, Комплекс ОАЗИС 1, получател "АТ ТРЕЙД" ЕООД, 0889444002. Искания за замяна или възстановяване на заплатени суми се разглеждат единствено при положение, че сте спазили всички изисквания, описани по-горе.
 
* Транспортните разходи по връщане на артикул са за сметка на клиента.
* Възстановява се само стойността на артикула, без разходите по доставка, в двете посоки.  
* Връщане на сума за закупен продукт от iskamgps.com става единствено по банков път.
* Суми по върнати поръчки се възстановяват в срок от 3 работни дни (по закон 30 дни ), при положение, че са спазени изискванията за връщане на продукт на онлайн магазина.